Informasjon og priser

Med Sircon Finn bolig/-bilplugin kan du vise frem informasjon om dine bolig/-bilannonser fra Finn på eget nettsted!

Priser

Pris på bruk av applikasjonen avhenger av dine ønsker og behov for design og virkemåte. Vi kan skreddersy bolig/-bilvisningene basert på tilsendt design, eller du kan bruke applikasjonen med visningene slik den er i utgangspunktet.

Se demo på boligvisninger uten skreddersøm: Boliger til salgs
Se referanser på skreddersydde boligvisninger: MeglergårdenNylanderRede Eiendom

Ta kontakt med Sircon for et tilbud på Sircon Finn Bolig/-bilplugin på ditt nettsted.

Lisensen koster kun 100,-/mnd.

Øvrige detaljer

Beskrivelse av plugin

Finn boligplugin tilbyr søkeresultater og enkeltvisning av eiendommer/biler fra Finn API, basert på orgID og API-nøkkel. Finn bolig/-bilplugin kan vise annonser for én orgID/API-nøkkel om gangen.

API-nøkkel fås ved at den som skal vise sine annonser tegner en API-avtale med Finn. Den som har tegnet en API-avtale med Finn får kun tilgang til annonser på eget Finn-spesifikt orgID. Nøkkel og orgID oppgis av Finn.no AS ved avtaleinngåelse, og kan fylles inn på innstillingssiden for Finn plugin når den er aktivert.

Finn plugin tilbyr også visuelle innstillinger, samt innstillinger for valg av primærendepunkt (hovedkategori hos Finn).  Andre preferanser og visuelle innstillinger kan settes (se nærmere ved å åpne innstillingssiden i kontrollpanelet når plugin er aktivert).

Resultater caches (mellomlagres) i en gitt tidsperiode. Dette gjør at det ikke utføres en spørring mot Finn API for hver forespørsel mot nettstedet. Spørringer mot Finn gjøres også kun «on demand», det vil si når noen gjør en forespørsel mot en visning på nettstedet, og det ikke finnes en «fersk» nok cache-fil. En cron job sletter alle cache-filer en gang i døgnet, slik at det ikke hoper seg opp filer over tid. Nettstedseier kan tvinge sletting av cache gjennom en egen innstilling.

Avhengigheter og krav

Finn plugin fungerer kun som en utvidelse til WordPress CMS. Plugin er ikke avhengig av et spesifikt tema eller andre plugins, og kan brukes med et fritt valgt WordPress-tema. Minimum PHP versjon 7 og en nogenlunde oppdatert versjon av WordPress er også et krav.

Disclaimer

Finn plugin gir ikke en komplett gjengivelse av annonsene slik de fremstår på Finn.no.

Med det menes det at det kun er de datafelter vi har identifisert og plukket ut som vil fremkomme i en annonsevisning generert av plugin.

Om datafelter mottas på uventet format kan feilhåndteringen i plugin føre til at feltet ikke vises for et objekt. Dette selv om feltet vises på andre objekter i plugin og i objektets Finn.no-annonse.

Plugin tilbyr ikke funksjonalitet for å samle sammen og sortere annonser fra ulike endepunkter (annonsekategorier) fra Finn.no. Eksempelvis vil ikke næringseiendommer til salgs og boliger til salgs være tilgjengelig i samme søkeresultat for en gitt megler. Finn.no tilbyr ikke dette selv, verken på egne nettsider eller via API’et.

Dokumentasjon i koden

Kode er dokumentert etter standarden for PHPDocs. Funksjoner, klasser, variabler og konstanter er navngitt så deskriptivt som mulig. Tilleggskommentarer finnes i koden der det er funnet nødvendig og/eller hensiktsmessig.